Tridenti logo final

  • Banner 9

  • relay2 edited-3

  • surfer-web

  • banner 1a

Tridenti Beheer B.V.

Business man webTridenti Beheer BV is gespecialiseerd in ondersteuning naar u als ondernemer en naar uw bedrijf toe in uitdagende tijden.

Deze uitdagende tijden kunnen een gevolg zijn van een idee waarvan het nog niet gelukt is om deze succesvol op de markt te brengen, uw bedrijf is succesvol maar u zelf weet niet waar het verder naar toe moet gaan of uw onderneming verkeert in zwaar weer en u ziet het even niet zitten.

Al deze situaties zijn in de kern gelijk aan elkaar, hoe vreemd dit mogelijk ook mag klinken, en vertonen dezelfde uitgangspunten. Wij zijn er gespecialiseerd in om deze uitgangspunten strategisch te ondersteunen. Dit doen we altijd in het belang van het bedrijf, de toezichthouders en de ondernemer zelf. Deze ondersteuning kan in tijd zijn, in geld zijn of door gezamenlijk een plan te maken en uit te voeren. Wij kunnen daarnaast ook met u een grondige stap zetten in het (re)organiseren van uw bedrijven.

Daarnaast zijn wij voor u als partij uitermate geschikt om te helpen bij het verkrijgen van investeringen in mensen en bedrijven en het succesvol bemiddelen bij overnames, fusies en/of samenwerkingsmodellen.

Wij hebben al in veel situaties laten zien dat wij in staat zijn om binnen afzienbare tijd uw probleem om te buigen in een kans. Het vertrekpunt is daarbij altijd de unieke waarde van uw bedrijf in relatie tot uw klanten, het optimaliseren van de kasstromen en het vergroten en mogelijk herstellen van de winstgevendheid.